Curiosity iOS iPadOS

iPhone Nem elérhető – Hogyan lehet feloldani iPhone ha elfelejtette jelszavát

iPhone biztonsági szempontból nagyon biztonságos okostelefonok. Ennek a tulajdonságnak azonban vannak hátrányai is, amikor Elfelejtettem a feloldó jelszót iPhone és megjelenik az üzenet iPhone is disabled vagy iPhone Unavailable. Hogyan oldod fel iPhone Ha elfelejtette a jelszót, az alábbi oktatóanyagban látni fogja. Néhány módszer, amellyel feloldhatja a iPhone amelyhez elfelejtette a hozzáférési jelszót.

Ha olyan helyzetben van, hogy kétszer adta meg a feloldó jelszót iPhone (jelszó), érdemes megállni és alaposan átgondolni, mielőtt harmadszor és negyedszer próbálkozna. Miután négyszer rossz jelszót adott meg, iPhone 1 percre blokkolva lesz, és többé nem férhet hozzá az eszközön lévő személyes adatokhoz. Újabb próbálkozás után iPhone 5 percig blokkol, majd 15 percig... és így tovább.

Szerencsére, ha már nem tudja, melyik az jelszó feloldása iPhone, több van módszerek, amelyekkel feloldhatja iPhone. De ezt tudnod kell, ha nincs tartalékod iCloud vagy PC/Mac rendszeren az összes adat véglegesen törlődik. Nincs jelszavas zárolási módszer iPhone hogy felépülhessen. Csak alaphelyzetbe állítható iPhone a gyári beállításokra, majd az új inicializálásra hozta az adatokat a biztonsági mentésből a fiókod iCloud vagy PC-ről / Mac ami iPhone szinkronizált biztonsági mentés volt.

Ha valaki ezt megígéri egy pénzösszegért cserébe, akkor feloldja iPhone az adatok elvesztése vagy a jelszó (jelszó) visszaállítása nélkül ez lehetetlen. iOS az iPadOS pedig katonai szintű titkosítással rendelkezik, ami semmilyen módszerrel nem teszi lehetővé annak "feltörését".

Hogyan oldod fel iPhone ha elfelejtette jelszavát - iPhone le van tiltva

Számos módszer létezik, amellyel iPhone feloldható, de ezek is a felhasználói beállításoktól függenek.

iPhone Nem érhető el
iPhone Nem érhető el

Teljes visszaállítás iPhone -tól iCloud – Jelszó visszaállítása

Ez a legkényelmesebb módszer a törléshez és visszaállításhoz iPhone ezt nem lehet megtenni a lezárási képernyőről (Lock Screen), ahol a következő üzenet jelenik meg: iPhone Disabled vagy iPhone Unavailable.

1. PC-ről vagy Mac-ről nyissa meg iCloud.comfiókjával jelentkezik be iCloud / Apple ID az ami neked van iPhone. (Tovább Mac közvetlenül elérheti az alkalmazást Find My).

2. Lépjen a Keresés elemre iPhone az első oldaltól iCloud.com

Találj iPhone in iCloud.com
Találj iPhone in iCloud.com

3. Nyissa meg a fiókjához társított összes eszköz listáját. A tetején kattintson az Összes eszköz elemre, majd kattintson a gombra iPhone amelyet fel kell oldani.

iCloud.com Minden eszköz
iCloud.com Minden eszköz

4. A megnyíló mezőben kattintson a Törlés gombra iPhone. Ez az opció nem törlődik iPhone fiókjából, és továbbra is megtalálható lesz az alkalmazáson keresztül Find My, ha ez aktiválva volt az eszközön.

Hogyan oldod fel iPhone ha elfelejtette jelszavát
Törli iPhone keresztül iCloud

5. Ezután meg kell erősítenie a tartalom és a beállítások törlését iPhone. Ha be van kapcsolva iPhone a biztonsági mentés aktiválva lett a fiókban iCloud vagy Mac / PC, az adatok újraindítás után visszaállíthatók.

Hogyan oldod fel iPhone ha elfelejtette jelszavát
Hogyan oldod fel iPhone ha elfelejtette jelszavát

6. A következő lépésben adja meg a hitelesítő adatokat Apple ID fiókjában, majd a 6 számjegyű megerősítő kódot a teljes törléshez iPhone.

7. A telefonszám megadása kötelező a törlési folyamat elindításához és a gyári beállítások visszaállításához iPhone.

8. Indítsa el a törlési és visszaállítási folyamatot.

Törli iPhone kezdődött
Törli iPhone kezdődött

A visszaállítási folyamat során a képernyőn iPhone logó jelenik meg Apple fekete alapon.

Miután újraindul iPhone, húzza felfelé az indítást. Az üzenet "iPhone Locked To Owner", ami azt jelenti, hogy meg kell adnia fiókja jelszavát. Apple és válasszon egy új jelszót.

Az inicializálás lépései közül választhat a "Restore form iCloud Backup” az alaphelyzetbe állítás előtt meglévő adatok helyreállításához.

Visszaállítás és törlés iPhone a lezárási képernyőről – Security Zárolás

a iOS 15.2 és iPadOS 15.2, Apple bevezetett egy egyszerűbb lehetőséget, amellyel iPhone vagy iPad közvetlenül a Lock Screen-ről visszaállítható, ha elfelejti a jelszót és belép a decive Security Kizárás.

mert iPhone módba lépéshez Security Zárolás kell hétszer rossz jelszót ad meg (jelszó). Aztán a gomb mellett Emergency a " lehetőség is megjelenikErase iPhone". Security Lockout try again in 15 minutes.

Követelmények visszaállítása iPhone / iPad a lezárási képernyőről / Security Zárolás

  • iOS 15.2 / iPadOS 15.2 vagy újabb
  • hétszer rosszul adta meg a jelszót
  • iPhone csatlakozni az internethez Wi-Fi-n vagy mobilhálózaton (4G, 5G) keresztül
  • pe iPhone fiók hitelesítéséhez Apple (Apple ID)
  • hogy ismerje a hitelesített fiók hitelesítő adatait iPhone. E-mail cím és jelszó Apple ID

1. A lezárási képernyőn nyomja meg a „Törlés iPhone"

2. Adja meg a fiók hitelesítő adatait Apple ID jelen van iPhone hogy „Jelentkezzen ki Apple ID".

3. Indítsa el az adatok törlését innen iPhone és visszaállítja.

Security Zárolás
Security Zárolás

Várj amíg iPhone visszaállítja, akkor beállíthat egy új jelszót, és visszaállíthatja a biztonsági másolatot innen iCloud Biztonsági mentés az adatok helyreállításához.

Ez a két módszer megmutatja, hogyan kell feloldani iPhone ha elfelejtette a feloldó jelszót. Egy másik módszer a belépés Recovery Mode és visszaállítás a biztonsági másolatból innen Mac vagy PC-n keresztül iTunes.

iPhone Nem elérhető – Hogyan lehet feloldani iPhone ha elfelejtette jelszavát

A szerzőről

lopakodás

Örömmel osztom meg tapasztalataimat számítógéppel, mobiltelefonnal és operációs rendszerekkel, webes projektek készítését és a leghasznosabb oktatóanyagokat és tippeket.
Szeretek "játszani" tovább iPhone, MacBook Pro, iPad, AirPort Extreme és macOS operációs rendszereken, iOS, Android és Windows.

Írj hozzászólást